• Cas Neymar

    Cas Neymar. 27 febrer 2014

    L’Agència Tributària també es persona en la causa penal contra el Barça dins del cas Neymar. L’Agència Tributària ha comunicat al Jutjat Central d’Instrucció N º 5 que es persona en la causa oberta a través de l’Advocat de l’estat, després de la querella del fiscal contra el Barça per suposat frau fiscal en els contractes signats amb les societats de Neymar. El club encara no en té constància però consultat per l’ARA afirma que no els sorprèn ja que era un pas lògic.

    El jutge encarregat del cas, Pablo Ruz, va comunicar a l’Advocat de l’estat que existia la possibilitat d’un delicte contra Hisenda, deixant en mans de l’Advocació estatal representar Hisenda en el cas. Un pas normal quan els possibles perjudicats d’un cas són entitats estatals.

    Segons el document del Jutjat d’instrucció número 5 de Madrid, amb data de 24 de febrer, “es persona en el procediment l’AEAT (Agència Tributària) i en el seu nom i representació l’advocat de l’estat, en l’exercici d’acusació particular”. El document va presentar-se el mateix dia que el Barça va fer arribar la declaració complementària de 13’5 milions per “evitar futures sancions”, tal com va explicar el president Josep Maria Bartomeu dilluns passat. Precisament, el Barça volia fer el pagament abans que l’Agència Tributària es personés en el procediment.

Leave a reply.