Choose a language
Navigation

Espanya insisteix  en ignorar el procès de soberania quan aquests ja és un assumpte internacional.

Una mostra d’aixó es el resum de l’any del “The Economist”. El tema es destaca a l’ editorial principal, i en tots els textes que parlen sobre Espanya.


Col·lectiu Emma is a network of Catalans and non-Catalans living in different countries who have made it their job to track and review news reports about Catalonia in the international media.


Independentisme català

Per tal d'entendre l'actualitat de Catalunya, val la pena fer un repàs de l'evolució de l'independentisme català.
Al principi de la transició ens atreviem a parlar d'autonomía i com a molt d'autodeterminació. L'independentisme estava reservat per l'esquerra més radical.


The world in 2014

Espanya insisteix en ignorar el procès de soberania quan aquests ja és un assumpte internacional.

Una mostra d’aixó es el resum de l’any del “The Economist”. El tema es destaca a l’ editorial principal, i en tots els textes que parlen sobre Espanya.radio

11/04/2014
Mas a Le Fígaro: "Transformar les eleccions catalanes en referèndum"
"L'hora de votar ha arribat",

8 abril 2014
Sala-i-Martín: "Avui es visualitzarà la farsa que representa Espanya"


  • marc alvarez

    La Sra. Pérez i el 27-S

    La señora Pérez y el 27-S un article de: Francesc-Marc Alvaro @fmarcalvaro; francescmarcalvaro.cat. 23 JULIO 2015 Fa molts mesos que no us parlo de la senyora Pérez. Ha estat un error imperdonable no haver-la fet sortir en aquestes pàgines durant els darrers temps. Us en recordeu de la senyora Pérez? Era una votant de CiU poc ideològica, que sempre donava la mateixa raó de la seva elecció: “perquè defensen el […]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Tancar

Política de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes l’ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.