• CARME_FORCADELL

  ANC està treballant per la Diada 2014

  08/08/2014
  DRET A DECIDIR
  L’ANC replica a ‘Manos Limpias’: “No li donem importància, tenim feina amb la Diada”
  L’organització assegura que està centrada en la manifestació de la Diada que, si esdevé un èxit, “farà inevitable la consulta”
  per Xavier Lladó.
  L’Assemblea Nacional Catalana ha respòs a les declaracions del sindicat ultra ‘Manos Limpias’ que, a les darreres hores, s’ha vantat de disposar d’una xarxa d’informadors voluntaris entre les diferents entitats i partits polítics que promouen el procés sobiranista. En declaracions a El Singular, l’ANC ha afirmat: “No li donem cap importància. No tenim res a amagar. Sóm una organització transparent i els nostres procediments són públics”. En aques sentit, han remarcat que “el seu full de ruta és al web, disponible per a qualsevol el vulgui consultar”, indicant que les decisions de l’entitat no s’amaguen a ningú. A més, l’entitat ha posat com a exemple de transparència les seves Assemblees Territorials, “obertes a tothom que vulgui sumar i treballar per al nou estat”.Preguntats per si consideren una provocació les manifestacions del sindicat ultradretà (fetes pel seu secretari general, Miguel Bernad, l’ANC ha evitat fer-ne cap valoració. “No entrarem tan sols ni a considerar-ho”. Argumenten que estan “absolutament centrats en què en què la manifestació de la Diada sigui un èxit”, perquè, si és així, “farà inevitable la celebració de la consulta del 9 de novembre vinent”. “Volem que sigui una mobilització històrica, espectacular”, afegeixen.

  El sindicat ultra ‘Manos Limpias’ ha revelat que els informadors infiltrats estan “a l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Fundació Nous Catalans i en formacions com Reagrupament”. Hi tenim “talps”, han assegurat al diari ARA.

  Aquestes persones informen, puntualment, dels moviments en aquests entitats, són coneixedors de totes les deliberacions i tenen accés directe i pròxim als membres dels nuclis que prenen decisions. Segons han assegurat, a l’ANC hi tenen “tres o quatre persones” que “passen informació de les decisions internes que es prenen i de les accions que es duran a terme”.També han acusat l’Assemblea de tenir antics membres de Terra Lliure a l’entitat.

Leave a reply.