Choose a language
Navigation

Catalunya té una superfície de 32.114 km2  amb una població oficial de 7.554.000 (2013 ) 7.437.000 ( 2011 ) – veure gràfic- .

Zona metropoliana de Barcelona: La regió urbana de Barcelona inclou 5.230.000 persones i té una superfície de 2.268 km2, i al voltant de 1,7 milions de persones viuen en un radi de 15 km2 de Barcelona. L’àrea metropolitana de la Regió Urbana inclou ciutats com l’Hospitalet de Llobregat , Sabadell , Terrassa , Badalona , Santa Coloma de Gramenet i Cornellà de Llobregat .

El 1900 , la població de Catalunya era 1.984.115 persones i el 1970 va ser de 5.107.606 . Aquest increment es va deure a l’explosió demogràfica a Espanya durant els anys 60 i principis dels 70 i també a la migració interna a gran escala des de l’interior rural d’Espanya a les ciutats industrials . A Catalunya aquesta onada de migració interna va arribar de diverses regions d’Espanya , especialment Andalusia , Múrcia i Extremadura . Els immigrants procedents d’altres països es van establir a Catalunya en la decada 1990 i 2000 , un gran percentatge prové d’Àfrica i Amèrica Llatina , i també però amb números més petits d’Àsia i Europa de l’Est.

 

Dades generals de població. / Population data "at a glance".


Població per municipis / Population by municipalities.


Població per comarques / Population by counties

naixements / birth / nacimientos

External immigration / Emigració externa

External immigration from the rest of the world (UE not included)
Emigració externa de la resta del món (no inclou UE)

AFTE population by counties (población per comarques)
Annual full time equivalent population: population resident in a municipality, measured as the annual average of people per day. It is the sum of resident and seasonal population.

Población equivalente a tiempo completo anual: población residente en un municipio, medida como el promedio anual de personas por día. Es la suma de población residente y estacional.


comarca del Barcelonés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Tancar

Política de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes l’ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.