• Mobile WC 2014

  El MWC bat tots els rècords amb 85.000 visitants

  El Mobile World Congress ha superat de llarg les previsions de l’organització.

  El Mobile World Congress (MWC), que tanca aquest dijous les seves portes, ha batut en l’edició d’aquest any, la novena a Barcelona, tots els seus rècords i ha superat, de molt, les previsions de la mateixa GSMA, l’organisme organitzador. En concret, han passat per recinte de Gran Via de Fira de Barcelona 85.000 congressistes, això és un 18% més que els 72.000 que van venir fa un any i 10.000 visitants més que els 75.000 que va pronosticar GSMA.

  Segons un comunicat enviat aquest dijous per l’organització, a més del participants de la fira principal, més de 5.000 persones van passar pels esdeveniments paral·lels que es feien a Montjuïc, entre els quals hi ha el 4YFN, que ha comptat amb 2.300 participants.

  “Més enllà del nombre d’assistents i empreses participants, la contínua expansió de l’esdeveniment demostra que el mòbil és un dispositiu omnipresent en la nostra vida quotidiana i que cada vegada està més integrat en les nostres activitats diàries. Per a nosaltres és molt gratificant”, ha assegurat el conseller delegat de GSMA, John Hoffman.

  Les previsions inicials del MWC eren que deixés 350 milions d’euros d’impacte econòmic a la ciutat de Barcelona i a Catalunya, tot i que els resultats millor dels previstos pel que fa a assistència, podrien fer créixer aquest impacte.

Leave a reply.